CAMON 09: Lenguajes y Máquinas

M’han convidat a participar en unes xerrades que es faran el propers 7 i 8 de maig a Alacant, anomenades “Lenguajes y máquinas”. Tindré el plaer de participar junt en Dario Pescador (publico.es) i Pepe Cervera (perogrullo.com). La meva aportació s’anomenarà “Usabilidad y accesibilidad web: nos entendemos con las máquinas?”.

En aquesta xerrada parlaré de què és la usabilitat segons el meu punt de vista (senzillesa de la interfície+motivació de l’usuari+adaptació a les necessitats+sentit comú) , com mesurar la usabilitat, com evitar errors típics i una introducció a la accessibilitat.

A més, per les mateixes dates hi haurà un altre acte anomenat Diseño y creación de productos digitales on hi hauran les xerrades dels companys Albert Ribera i Sergio Pérez Conde.

Més informació:

0 comments ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment