La foto del dia: Presa del relleu

Ahir la Vane anunciava que deixava de fer la foto del dia, un àlbum de records del seu dia a dia.

Quan el vaig descobrir, em vaig sentir molt identificat amb la definició que ella en feia:

“La foto del dia és un projecte que vol deixar constància de com el dia a dia està ple de coses i persones i vivències i experiències que conformen la nostra felicitat. Aquesta és la meva felicitat.”

… així vaig entendre que la foto del dia podia ser una bona teràpia per mantenir la felicitat, per a poder destacar les coses bones del dia, encara que aquest no hagués anat del tot bé, tenir un àlbum de records per animar-te quan tens dies baixos i a més una eina per obligar-me a aprendre a fer fotos, almenys a partir de la pràctica diària… i així va néixer “El dia que…”.

18/01/2009 - El dia que ens ve a veure en Benito "Mortadelo" Pocino i prenc el relleu de la foto del dia...

Tenia pendent reemprendre-ho, i després de llegir el post de la Vane m’he animat a moure la màquina, evaluant si continuar amb flickr o passar-ho a facebook (al final ha guanyat facebook, però encara no està tot decidit) i per fer-ho he escollit la foto de l’actuació a la Rda. Sant Antoni, just un any després que la Vane va passar per davant de l’escenari i per sort no em va veure :-P Ja veurem quin futur li espera a “El dia que…”.

1 comment so far ↓

#1 deepbane on 01.19.09 at 21:57

Que bé! Quina coincidència que just faci un any d’aquest dia…
Sort amb la teva nova foto del dia :)

Leave a Comment