Combatre la crisi

Aquests últims mesos ha saltat la alarma de la crisis, com si no es preveiés durant els excessos dels últims anys. La qüestió és que a arrel de la crisi, molts sectors estan notant la baixada de clients, sobretot en el sector de serveis i és per això que es comencen a sorgir solucions per combatre la crisi.

guardiola A les noticies estan començant a aparèixer perruqueries que ofereixen tallats per 1€ o restaurants que apliquen al menú diari un preu de 3€ a 5€ com a cas d’èxit, i és que ara és quan es poden mostrar els marges comercials que s’estaven aplicant en temps de bonança. Segons el meu parer, és molt més rentable tenir 100 comensals al dia que paguin 5€ (amb un marge de 1€) que 10 comensals que paguin 8€ (amb un marge de 4€).

I potser el cas més clar seria el de les sales de cinema o la venda de CDs. No se si us haureu trobat mai veure una pel·lícula en una sala amb capacitat per a 300 persones i estar menys de 10 persones a la sala. No seria més rentable omplir la sala amb gent que ha pagat 2€ per veure la pel·lícula? Seria viable la possibilitat de que una organització llogués una sala de cinema i oferís veure la pel·lícula a low cost? fa anys que vaig escoltar que Easy Cinema volia estudiar la possibilitat d’entrar al nostre país i al final no es va tirar endavant. Què va passar? Interessos ocults?

Imatge: Piggy Bank (Daniel Y. Go)

0 comments ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment