Ryanair contra les agències de viatges a internet

Decepcionant el moviment que ha realitzat Ryanair, quan dissabte va anunciar d’anul·lar els bitllets realitzats a través d’agències de viatges d’internet a partir d’avui.

Ryanair

Les causes:

  • Ofereixen informació errònia
  • Cobren tarifes altes
  • Enlenteixen la web de Ryanair….

Senyors Ryanair,

  • si vostès no poden controlar la informació que ofereixen les diverses agències, faciliteu la transmissió de la informació correcta. Així no hi haurà malentesos. La tecnologia existeix.
  • si aquestes agències cobren unes tarifes altes, deixin fer!! És el seu negoci i vostès guanyaran el mateix (és més, guanyaran molt més pq son bitllets que no hagueren vengut a través de la seva web). L’usuari ja tindrà la llibertat de comprar els bitllets a través d’agència o directament a vostès…
  • … i sobre l’enlentiment de la seva web… excuses… Existeix la tecnologia per compartir la seva informació de forma ràpida i eficient, i si no la volen aplicar, comprin programadors bons i infraestructura tecnològica!! Tot això son inversions a mig plaç per a vostès!! Una altra cosa és que no vulguin (encara no se per quina raó) compartir la seva informació.

En fi, crec que Ryanair s’ha equivocat moooolt amb la seva decisió, sobretot fent-ho a aquestes dates ja que acaba de trencar les vacances de moltíssima gent i això els crearà mala imatge i perdre tots els clients que els aportava les agències de viatge.

Un consell, senyors Ryanair: internet és lliure (quasi del tot), i les opinions importants. Les mesures antipopulars poden crear molts problemes a una empresa… i almenys per mi.. han perdut moolts punts.

Més informació: Expansion.com

1 comment so far ↓

#1 Oriol on 08.11.08 at 09:02

A més per força hi ha un tercer implicat. És a dir, les agències de viatges ‘online’ no compren bitllets directament a RyanAir, entenc que hi ha una plataforma intermitja (Amadeus o similar) que facilita l’operació.

Què hi ha de dir aquest ‘tercer’ implicat?

Si m’equivoco i la transaccíó es fa directament de l’agencia online contra RyanAir, llavors ja seria de jutjat de guardia, perquè RyanAir estaria facilitant la compra a les agències a les que vol perjudicar ;-)

Leave a Comment