Entrem a l’estudi

Després de molts (masses) mesos de preparació del disc, per fi demà entrem amb Els Groullers a l’estudi 44.1 per a començar a gravar el nou disc “Amb Arrels”.

Estudi de gravació

Per la tria d’aquest estudi, a part de la proximitat amb la majoria de membres del grup, s’ha tingut en consideració l’equipament tècnic que disposen, l’entorn i els seus tècnics, els quals ens hauran de suportar durant uns quants dies :-) Tots aquests paràmetres ha fet que ara mateix sigui un dels estudis de referència de Catalunya, on han passat artistes com els Pets, Josep Thió, Gerard Quintana, Roger Bargadí, Bruno Oro, DeCalaix, Albert Pla, Jordi Molina, Lluí­s Llach, …

No cal dir com estem d’emocionats de plasmar el treball d’aquests últims mesos en un CD sobretot, de la ma mestre d’en Marcel Casellas.

0 comments ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment