Nova etapa

Fa més d’un mes que no postejo, les raons son simples. Des que ha començat l’any ha canviat força la meva vida, tant en el terreny laboral com el personal. Noves il·lusions, nous projectes, noves expectatives, i una nova etapa davant meu. A més, feia setmanes que no postejava degut a que tenia una lluita interior sobre els continguts a penjar al blog. Així que vaig prendre una decisió: separar tots els personatges que conformen la meva persona. Així a partir d’avui, em podreu trobar als següents llocs:

Terreny professional

  • Blog de Recursiva.info (es): Aquí trobareu els recursos amb els que em vaig barallant dia a dia. CSS, XHTML, XML, Usabilitat, Accessibilitat, AJAX, Web 2.0, Creativitat, Microformats, SEO, SEM, etc…

Terreny musical

Terreny personal

  • Novolscaldo.cat: El meu blog personal, l’antic galu.somnis.net amb nou disseny, on continuaré parlant de tecnologia però més a nivell de reflexions personals. D’aquesta manera:
  • Últimament estic deixant de banda el meu perfil de twitter, i estic veient moltes possibilitats al meu perfil de Pownce, com per exemple l’intent de microbloggejar el meu proper viatge a Nova York i les conferències del Fowa 2008 de Miami
  • Estic intentant fotografiar un moment de cada dia al meu perfil de Flickr per inspiració de la Vanessa, doncs crec que és un bon exercici diari. La llàstima és que encara no tinc el costum de portar la càmara sempre a sobre i em perdo la imatge de fantàstics moments d’aquests últims mesos.
  • Podeu seguir les meves escoltes musicals al meu Perfil de Last.fm

Apa! Ara ja teniu per escollir, participar en cada apartat i evidentment queixar-vos del que no us agradi.

Estem en contacte. Una abraçada!

“Avui m’han despertat melodies que em fan anar endavant…”
“… sona Xazzar”

1 comment so far ↓

#1 deepbane on 02.27.08 at 09:36

ole! visca! molta sort amb el teu moment fotogràfic del dia!!

pd. les noies ho tenim més fàcil per portar sempre la càmara a sobre: al bolso hi cap de tot! :)

Leave a Comment