Penspinning

Durant de les eternes classes de matemàtiques de FP, uns quants ens varem aficionar a donar-li voltes als bolígrafs. Eren els primers mesos i els professors de tecnologia estaven fins a les parpelles de sentir caure bolígrafs. Es pensaven que els tiravem expressament però no… estavem practicant un nou esport micromalabarístic que avui gràcies al diari Què! m’he assabentat que rep el nom de Penspinning.

Si voleu entrar en aquest món, dues referències:

2 comments ↓

#1 luigix on 01.07.08 at 16:23

La d’hores i hores que m’he passat a la meva vida fent aquest simple moviment :)

A hores d’ara ja dec haver perdut la pràctica.

#2 Freeman on 05.30.08 at 20:07

Hola! Pel que he llegit, de ben segur que us interesserà entrar a la SPSC, Spanish Pen Spinning Community, es l’única que existeix per aquí, animeu-vos-hi. Tenim tutorials, informació, penmods, i molt més. Us hi esperem

Leave a Comment