Els emprovadors masculins

No, no penseu malament, no es tracta de que pugueu anar a un lloc i provar els nois fins que trobeu el més adequat, sino que vull fer una petita crítica al que passa als emprovadors de la secció masculina de les tendes de les grans firmes de roba.

comprezzzz

Ahir vaig estar més de 20 minuts esperant a que un emprovador estigués lliure en una coneguda tenda de roba. I no és que hi hagués molta cua, us explico:

Curiosament, els homes no van sols a les tendes de roba, sinó que han d’anar acompanyats de la seva assistenta d’estil, o sigui, la seva parella. Així, els homes després de donar una volta a la tenda mentre la dona els va carregant de pantalons, camises i jaquetes, entra a l’emprovador.

Les dones, inquietes i despertes com son, un cop l’home ha entrat dóna una segona volta per a carregar més material tèxtil, i calcula el temps just per a entrar a l’emprovador cada cop que l’home s’acaba de posar un conjunt per a opinar. Això es repeteix una tercera volta.

En aquest moment, es descarta les peces que no s’ajusten a l’estil de l’home i es busca la talla adequada per a les altres peces. Un cop acabat el ritual es deixa lliure l’emprovador per a la propera parella.

Es va inventar la limitació de peces de roba per tal d’alliberar els emprovadors, però per mala sort la limitació és vulnerable a aquesta tàctica.

Això no és una crítica al sector femení sinó que va dirigida al sector masculí, doncs sembla mentida que amb l’edat que tenim, sinó fos gràcies a les noies nosaltres faríem unes combinacions de roba explosives!! A veure si aprenem a tenir una mica de criteri i anar sols per la vida :-)

1 comment so far ↓

#1 luigix on 12.14.07 at 10:33

Jeje, jo sóc un d’aquests especímens, tot i que no tant exagerat com ho planteges. De fet, a mi m’agrada entrar 1 sola vegada al provador, però carregat de roba fins als topes per no tenir que anar fent viatgets.
M’agafo la roba que realment m’agrada i la talla que em toca per no tenir a la parella amunt i avall buscant.

Leave a Comment