Adsense a Menéame

Avui m’ha sorprès una dada de la xarxa meneame, els seus guanys d’Adsense. Segons la noticia:

meneameEl servicio de noticias enviadas y valoradas por los usuarios Menéame ingresa ya 4.000 dólares (unos 2.700 euros) al mes, gracias al publicidad contextual de Adsense, lo que le sirve para cubrir gastos. Pero Menéame está dispuesta a iniciar una nueva etapa, la de la profesionalización y los grandes beneficios..

És una bona noticia que en Ricardo Galli i en Benjami Villoslada (encara recordo quan ensenyava meneame a la llista d’Ovillo preguntant dubtes sobre maquetació) estiguin pensant en una etapa de profesionalització i que ens sorprenguin amb nous models de negocis però em sona que $4000 d’Adsense pels 64 milions de pàgines vistes / mes segons les seves estadístiques és poquíssim.

Entenc que el perfil dels usuaris de meneame proporciona un CTR baix, però crec que optimitzant una mica l’Adsense, podrien arribar tranquilament a xifres de $65.000 / mes. En les webs que conec més a fons, sempre hi ha una relació de 1$ /1.000 PV. No us sembla estrany?

1 comment so far ↓

#1 Sergi on 11.16.07 at 07:54

Si, tens rao, a mi tambe m’ha semblat molt extrany que nomes obtinguin 4000$ de adsense amb tantes paguines vistes…

Pot ser 65000$ / mes fora exagerat ( hem de tindre en compte tematiques, el CTR, que la majoria d’usuaris potser son asidus, etc.) però uns 35000$ – 40000$ seria més que factible…

El que està clar es que si treun 4000$ estan fent quelcom malament :p

Salutacions

Leave a Comment