Viatge aplaçat

Els que estan més a prop de mi, sabien que demà m’esperava un viatge d’unes setmanes degut a un canvi de la meva vida personal.

viatge

Després de fer passaports, vacunes, allotjament i papers varis sembla ser que el visat no m’arribarà a temps degut a l’embaixada país que m’esperava. Ara el meu passaport es troba a Madrid, esperant un visat i que no sé quan estarà llest, doncs els telèfons de contacte sempre comuniquen i no contesten a l’e-mail. O sigui que el viatge s’haurà d’aplaçar unes setmanes

Ja sabeu, si voleu obtenir visats de forma urgent, obvieu les formes tradicionals i feu-ho a través d’una empresa intermediària. La única que recordo és Visados.org.

En coneixeu altres?

0 comments ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment