Usabilitat en Norton Antivirus

Avui un dels meus companys de pis un Norton Antivirus caducat, i s’ha trobat amb un problema que passa força sovint. I no és un problema d’usabilitat en el disseny de l’aplicació, sino en els noms dels productes o en el concepte de les actualitzacions.

Resulta que cada any treuen una nova versió (Norton Antivirus 2007, Norton Antivirus 2008,…) així que quan vols actualitzar l’antivirus, sempre tries la última versió. Fas la compra de l’actualització, se’t descarrega, se’t dona un codi d’actualització i resulta que no és compatible per el teu producte. Per què? Doncs perquè has de comprar la actualització que correspon al teu producte (en aquest cas Norton Antivirus 2003).

El més problemàtic és que des de l’aplicació no vas directament a la pàgina d’actualització del producte 2003, i a la home de Symantec només es promocionen els productes 2008. Per tant et quedes amb la compra d’una actualització que no et serveix i un producte desactualitzat.

A més quan truques a Symantec Spain (un telèfon de Madrid, cap 902) et surt un contestador informant-te que l’horari d’atenció al client és a partir de les 12:00h…

0 comments ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment