Experiència amb el MacBook Pro

Us comento l’experiència amb el MacBook Pro que vaig estar tocant durant una setmana.

  • Rendiment bo però justet quan treballes amb totes les aplicacions (acostumo a tenir oberts l’Apache, el MySQL, el PHP, l’Eclipse, el Firefox amb totes les seves extensions, el Thunderbird i l’Evolution per al servidor exchange de l’empresa i a vegades el Photoshop i el Freehand). Per sort vaig ser previsor i vaig comprar 1Gb extra de memòria, que vaig instal·lar el tercer dia de treballar amb la màquina. Nota: els nous models com el que acabo de comprar, ja porten 2Gb de sèrie.
  • He recordat que els portàtils tenen ventiladors. La CPU se’m posava a 61ºC fàcilment i els ventiladors passaven de 2100 revolucions a 5000. La part que hi ha entre el teclat i el monitor, quasi que es pot utilitzar com a barbacoa. Trobava a faltar el meu Dell Latitude D505 Tacataca, que seria capaç de jurar que no te ventiladors (és silenciós, silenciós!)
  • La unitat Superdrive, te entrada frontal. El meu antic iBook tenia una safata lateral. Això que no sembla un inconvenient, canvia molt quan utilitzes els suports d’en Gabriel Kornreich que tenim per l’empresa, doncs cada cop que haig de posar o treure un CD o DVD has d’aixecar el portàtil. Ja no parlo de quan s’expulsa un disc automàticament, que ja m’he emportat algun espant…
  • Els auriculars del meu iPod de primera generació (si, encara el tinc) no entren bé dins la connexió d’auriculars del MacBook Pro. (Si algú em vol fer un regal, ja pot apuntar uns auriculars ;-) )
  • Escriure sense el suport d’en Gabriel Kornreich fa que el portatil se’m clavi als canells i agafi postures incòmodes. Espero que això es solucioni amb els rumorejats iBook thin
  • El mighty mouse em resulta poc ergonòmic, la ma no se m’ajusta al ratolí i faig una curvatura forçada. Els 5 botons i l’scroll en 4 direccions és brutal!

Però què coi,

  • És un maquinon i està ple de pijadetes
  • el Tiger va genial i ves a saber quines sorpreses tenen guardades amb el Leopard d’aquí una setmana
  • És finíssim i prou lleuger
  • … i mil coses més que tothom ja coneix.

1 comment so far ↓

#1 No vols caldo…? » Blog Archive » Paypal, no apte per a compres impulsives on 07.27.07 at 11:39

[...]

Paypal, no apte per a compres impulsives

Després de comprar el MacBook Pro, i provar el fantàstic Parallels Desktop for Mac, vaig dec [...]

Leave a Comment