Trobada desenvolupament web a Barcelona – Abril 2007

Si ja tenia referències sobre el bon fer de l’Arnau gràcies al seu blog, escoltar-lo xerrant sobre el W3C, XHTML2, HTML5, estat dels navegadors per a mòbils, amb en Blai i en Diego ha estat brutal. Impresionant com parlaven amb tanta naturalitat sobre com havien resolt un problema d’inserció d’objectes a l’IE a través de javascript i l’innerHTML amb en Choan, com resoldre problemes d’em’s i pixels a través de dues tècniques (basant-se en 16px o 10px) o una discusió sobre quin és el millor model de caixa, si el de mozilla per la seva coherència o el de l’IE per la seva practicitat.

També varem tenir l’oportunitat de conèixer en Christian, responsable de maestrosdelweb que ens va explicar com es veuen el desenvolupament d’aquí des de sudamerica, parlant-nos també dels problemes que actualment existien a Guatemala, així com els seus projectes en ment i en Carlos que ens parlava sobre les xarxes de blocs.

Resultat molt positiu de la trobada, amb l’únic punt negatiu que degut a la música i la disposició de la taula va crear que existissin vàries converses paral·leles. Ens veiem a la propera!

1 comment so far ↓

#1 cvander on 04.27.07 at 12:50

Un gusto haberlos conocido.. De paso me ayudan a ir mejorando el oido para el catalán. Muy lindo el café de Teatro y espero verlos nuevamente por allí en la próxima quedada.

Leave a Comment