El fracàs de la llei antitabac

Després de dues setmanes d’aplicació de la llei antitabac, hi ha moltes opinions dient que no está funcionant per res. La qüestió és senzilla: en lloc de posar una llei severa com a Irlanda no permetent fumar en cap lloc públic, els locals petits poden decidir si deixen fumar o no.

El resultat? els clients fumadors ara només van a bars on els deixen fumar, i els únics que perden clients son els que s’han conscienciat amb el tema i no deixen fumar. Els propietaris dels locals veient el problema estan passant-se tots a ser locals on es permet fumar. I així la llei no pot funcionar molt…

Per si fos poc, els locals on no es pot fumar es troben “desbordats” perquè els seus clients incompleixen la llei.

0 comments ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment