Google: Bona comunicació amb els usuaris

Si alguna cosa ha canviat en les empreses d’esperit jove i internet, és la comunicació directa amb l’usuari vers la imatge classista i la comunicació tancada d’altres empreses. Un factor que es dedica a explicar l’Enrique Dans en moltes de les seves interessants conferències, amb múltitut d’exemples.

Avui, i coincidint amb dia de Reis, en Matt Cutts, un dels responsables de Google Search i blogger desde fa un bon temps (seguit per milers i milers de webmasters), ha obert una sèrie de posts per entendre quines son les necessites dels usuaris, en camps de webspam, qualitat de cerques, productes i serveis de Google, serveis a webmasters i comunicació entre Google i els usuaris.

0 comments ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment