Taula comparativa ADSL domèstiques

Estic buscant canviar de proveidors de les ADSL que disposo, amb el principal motiu que la competència m’ofereix més serveis per un preu similar. L’únic requisit imprescindible és que una d’elles ha de disposar de IP fixe, per temes de feina. Així que m’he disposat a fer una taula comparativa que resum les ofertes d’ADSL més domèstiques.

Taula Comparativa ADSL

Nota: molts proveidors estan oferint unes tarifes trampa fins a final d’any, així que he posat el preu sense promoció.

50 comments ↓

#1 Stans on 12.08.05 at 12:14

la oferta de arsys no és de 512/128 com diu a la comparativa. Arsys reven adsl de telefonica i quan telefonica va duplicar arsys també. La velocitat actual d’arsys es 1024/320

#2 Galu on 12.08.05 at 22:24

Moltes gràcies pel comentari. Les dades les he tret de la web d’Arsys, tant l’oferta de 512 com la de 1024, així que m’informaré si és tal com dius.

#3 No vols caldo…? » Blog Archive » Efecte “Barrapunto” on 12.08.05 at 23:32

[...] …?
Weblog d’en Jordi Galobart Salvat

« Taula comparativa ADSL domèstiques

Efecte &#82 [...]

#4 NiñaMala on 12.09.05 at 09:21

Tienes como destacada en amarillo la oferta de Wanadoo ADSL + llamadas Directo ciudad, 4Mb, por 29.90€ + 13.40€ (=43.30€) de mantenimiento de línea.
Creo que la oferta de Línea Tele2 ADSL es superior, pues da 6Mb por 39.90€. De hecho es la que he pedido yo, y estoy esperando que me la instalen… a ver que tal.

#5 Galu on 12.09.05 at 10:35

Hay dos ofertas en amarillo: la de Jazztel 20Mb y la de Wanadoo. Es cierto que la oferta de Tele2 es superior a la de Wanadoo, sobretodo teniendo en cuenta que no pagas el alquiler de línea.

La razón de que esten marcada la oferta de Wanadoo, es que creo que es la mejor oferta que incluye IP fija, una de las necesidades que tenía al hacer la tabla.

La de Jazztel está marcada tanto como por velocidad, como por precio, como valoración de los usuarios que me ha llegado boca-oreja.

Viendo los lectores que ha atraido esta tabla, estoy pensando en incluir un sistema de valoración por parte de todos vosotros. Me contarás tu experiencia con Tele2? Conozco muchos que no tienen línea telefónica y que se están pensando seriamente esta oferta.

Saludos,

#6 Pau Garcia i Quiles on 12.09.05 at 12:07

Et falta afegir els 4Mbps d’Ono (http://www.ono.es/particulares/default.asp?p=01&o=04&s=01)

#7 Galu on 12.09.05 at 12:32

Merci Pau, de fet estic veient que la oferta que he relacionat a ONO és la d’auna per la provincia de Barcelona. Ara ho separo i afegeixo les de ONO.

#8 Ximin on 12.09.05 at 13:34

Las modalidades de Tele2 que no son la Linea Tele2 ADSL se paga la linea de Telefónica 13,40 €.

#9 Sauga on 12.09.05 at 13:39

Los precios de las conexiones van sin iva, la mia es la de ono 2mb y son 50+iva que se m ponen en 58 y pico. Asi que todabia falta un poquito mas para pagar, :P

#10 Galu on 12.09.05 at 15:44

Merci Ximin, ja ho he corregit. Sauga: sí, els preus estan sense IVA, ara ho preparo perquè es pugui veure amb l’IVA inclòs.

#11 Jordi on 12.10.05 at 12:38

Les ofertes d’Arsys tenen una durada de 12 mesos si et dones de baixa tens que pagar la totalitat. Nosaltres varem contractar una linia (que mai va funiconar) i vam pagar uns 750 € per donar-la de baixa.

#12 roger (lacomunitat) on 12.10.05 at 12:43

Jordi,

Jo tinc un abonament adsl a WANADOO, ara de 4 meges amb router 24hores, i sempre havia pogut enviar qualsevol tipus d’arxius sense problemes, però des de fa 6 o 7 setmanes ho han modificat i si envio correus amb arxius de més de 5 megues se me’ls carreguen, vull dir que els eliminen, i es queden tant amples.

També em passava el mateix amb els que havia de rebre de més de 5 megues, me n’han eliminat un munt, que ni tant sols te n’enteres que no arriven. Porto una batalla acollonant amb ells, ara els he demanat que m’ho facin arribar per escrit, i ja veurem si ho fan.

A més hi ha un pacte entre companyies perquè si algú es borra d’un abonament adsl la companyia que donava servei et reté la teva línia adsl, i no te’n pots anar a una altra companyia. Telefònica ja m’ha confirmat que la meva línia adsl la té retinguda WANADOO i si em dono de baixa no podran fer-hi res, fins que mesos després “algun dia” WANADOO decideixi alliberar “la meva línia”.

Gràcies per la teva feina,

Roger

#13 Guaita on 12.10.05 at 13:47

Amb gairebe totes, tens que continuar pagant factura a Telefonica?

#14 Galu on 12.10.05 at 15:29

Ara mateix incorporo la permanència d’Arsys, Jordi. Merci per la informació.

Roger, tristament el cas que comentes no és un cas aïllat. Sembla mentida que per mantenir els clients apliquin aquestes polítiques, que a la llarga només fan que crear mala imatge. Imagina’t que ara es planta una empresa totalment transparent i amb vocació de servei a l’usuari, que quan demanis la baixa te l’apliquin directament. Guanya més bona imatge que les que existeixen actualment.

Estic preparant un fòrum i valoracions per a la taula comparativa d’ADSL, si no et fa res inclouré el teu comentari sobre Wanadoo.

Guaita, malauradament no hi ha gaires empreses que intervinguin al bucle local, havent de pagar-lo encara a telefònica. Només les que han extès cablejat diferent a Telefònica el poden oferir, i només segons la seva cobertura. Et recomano que visitis la web de cada operadora per consultar si t’arriba la seva cobertura.

#15 Peppo on 12.10.05 at 17:06

Hola,

En primer lloc, felicitats i gràcies per la feina.

He vist més adalt que deies que inclouries una columna amb una valoració i/o observacions de cada producte. Seria una gran idea. Hi ha observacions clau a l’hora d’escollir un producte. És a dir, Ono (cable) no arriba més enllà del tibidabo (és un dir) o, per exemple, l’altre dia vaig llegir que la promoció de Jazztel +20 amagava un dels preus més alts de trucades de fixe a mòbil, del mercat (no vaig acabar d’entendre-ho…). A més a més, segurament hi deu haver algun tema de qualitat… no tinc ni idea però per a fer passar 20M (que mai seran 20) pel cable de coure de telèfon hi deu haver una compressió de dades brutal.

fins aviat,

Pep

#16 Galu on 12.10.05 at 19:25

De moment acabo de preparar uns fòrums per a cada operadora. Espero que sigui d’utilitat per a deixar els comentaris que creieu adients.

#17 roger on 12.10.05 at 19:52

Per mi d’acord.

#18 Pere Folguera on 12.10.05 at 20:25

Hola a tothom (i totdon ;-)

Un parell de cosetes: Ja sé que és un registre d’ADSL “domèstiques” però jo no descartaria fer la comparativa amb les que es diuen “professionals”, ja que -pel que llegeixo- sembla ser que molts de vosaltres feu un ús professional o semi professional i la diferència de preu no és tan gran. A la meva empresa treballem amb Ascent (http://www.acens.com/motor.php3?seccion=96) i estem força contents (el servei tècnic és d’agrair) però n’hi ha d’altres.

D’altra banda llegeixo dels molts problemes contractuals i legals que els lladres de les operadores us causen (jo soc client de Telefónica i, extranyament, estic satisfet amb el servei, tot i que sé que podria ser una mica més barat). Aconsello que, a l’hora de reclamar, no descarteu les Juntes Arbritrals de Consum, tant de la Generalitat (o d’altres govern autonòmics) com dels Ajuntaments: la reclamació sempre us sortirà més barata (els serveis són gratuïts) i tindreu suport institucional en la defensa dels drets del consumidor. No garanteix l’èxit, però sé que els dona pel sac a les operadores!

Salutacions

Pere

#19 Pere Folguera on 12.10.05 at 20:28

Disculpes: al comentari anterior em volia referir a l’empresa “Acens” (www.acens.com) enlloc d’ Ascent :-( que és una altra cosa!

#20 Romaní de Mata on 12.10.05 at 20:39

Una història interminable.

No accepteu serveis de venda per telefon, televendes.

Perquè no hi ha res signat i no heu donat el visti plau del producte.
Perquè si el voleu retornar o us voleu donar de baixa del servei no en fan cas.
Perquè encara que no us enviin el producte si us heu donat de baixa us el facturaran iigualment.

Em varen trucar de telefònica, des de un operador d’Alacant i em van oferir el servei duo; Adsl+ voz, en primer moment em va semblar interessant i vaig acceptar l’oferta.
Vaig contrastar-ho i a les 3 hores vaig trucar-los, els vaig donar totes les referències de qui m’havia trucat i em vaig donar de baixa.
Al cap d’un més em va arribar una carta amb les instruccions de com funcionava l’Adsl, el ID Inicial i la contrasenya inicial.
Vaig telefonar a telefònica i em van indicar amablement d’entregar, les instruccions a una botiga de telefònica i que ja tenien constància de que havia anul·lat la comanda del servei Adsl+ voz.
Al cap de dos mesos rebo una factura amb servei Adsl+ voz.

Avui a les 12 hores : TRUCO A TELEFÒNICA I EM DIUEN QUE SI QUE EM DONEN DE BAIXA DE FACTURACIÓ DE ADSL, Sílvia FERNANDEZ, que ja m’havien donat de baixa de la comanda però que administrativament els consta que tinc el servei de adsl+vozl, Sandra LOPEZ, Que és correcte que m’havien donat de baixa del servei però que administrativament els consta que jo tinc el servei. Maria GARCIA…

M’han passat del servei d’atenció a comercail i de comercial a facturació i facturació a atenció…. m’han marejat

Els hi he recalcat que si pago la factura admeto tenir el servei i com que no el tinc i és un error seu que em facin una factura correcte.
Accepten el seu error, però que els consta que jo tinc adsl i que han de donar-lo de baixa… (?)
Però aquest servei mai ha estat actiu….

#21 Galu on 12.10.05 at 20:59

Pere, estic buscant una estona per incloure també totes les ofertes més dirigides a professionals. Gràcies per el comentari!

#22 Joan Bover on 12.26.05 at 22:44

Hola, Galu.

en primer lloc, moltes gràcies: la taula és molt útil. Però em sembla que hi ha un petit error: el producte LINEA TELE2 ADSL té una permanència mínima de 12 mesos, si no ho he entès malament.

#23 namor on 12.27.05 at 20:09

yo no se si esta comparativa es solo para cataluña o para el resto del territorio nacional.si es para toda españa falta un dato hay algunas tarifas que estan sujetas a disponibilidad geografica o sea que el precio real es diferente.aparte de esto es la mejor comparativa que he visto con diferencia.

#24 Galu on 12.28.05 at 02:16

Merci Joan Bover, ho acabo de confirmar i ho he rectificat immediatament a la taula. Salutacions!

#25 Galu on 12.28.05 at 02:23

Hola Namor, gracias por los comentarios. La comparativa es para toda españa aunque sujeto a disponibilidad geográfica. Intentaré añadir un enlace de disponibilidad y en la wishlist tengo también una valoración de cada oferta (a ver si algun dia me pongo).

Saludos!

#26 Anonymous on 01.13.06 at 16:13

NO ENTIENDO NADA

#27 Genis on 01.16.06 at 13:13

Veig que els que encara tenim modem de 56K ja no tenim ni dret ni vot..ja que ningu ja no ens te en compte…

I a sobre…aquest cap de setmana m’ha sonat pel modem la bonica frase de “debio a una sobrecarga en la red no se ha podido hacer la llamada…” i aixi tot el cap de setmana…

Ja m’agradaria tenir adsl pero la meva economia no m’ho permet…

Algu sap si aquesta sobrecarga en la red es una cosa normal? Y si es culpa de telefonica o de wanadoo(que es amb qui tinc la tarifa plana)..gracies per la resposta…ja se que aquest no es el lloc e fer la pregunta…pero es que no trobo cap foro per la gent que encara anem amb un modem de 56k

#28 Galu on 01.16.06 at 13:44

Hola Genís, realment desde la baixada de preus que han tingut les ADSL i les trucades gratuites, el modem RTB ha quedat en desús…

Sobre els problemes de connexió, en principi venen per el teu proveidor d’internet, en aquest cas wanadoo i per els últims casos que he sentit, tenen bastant abandonats els usuaris de tarifa plana (els porten cap a ADSL).

Desconec les trucades que fas desde la teva línia, però potser et surt a compte passar-te a ADSL. Ara deus estar pagant mensualment més o menys:

- Línia telefònica: 13,40€
- Wanadoo tarifa plana: de 10€ (de 18h a 8h) a 20€ (24h)
- Trucades: XX.XX€
Total: mínim 23,40€

Amb els packs bàsics de les empreses et costaria uns 38€ al mes, a més la de wanadoo ADSL 256 KB + LLAMADAS 24H tindries trucades locals i nacionals gratis. Però potser et convé passar a la línia ADSL Tele2 i per 39€ tens 6Mbps, trucades i línia.

Sempre pots consultar la comparativa ordenada per preu ;-)
http://galu.somnis.net/adsl.php?ordre=preu

#29 Óscar on 03.02.06 at 19:16

Falta la oferta de Wanadoo de 1 mega por 19.95 + llamadas gratis:

http://internetyllamadas.wanadoo.es/adsl1mbyllamadas20/

Óscar

#30 Galu on 03.04.06 at 21:06

Merci, Òscar. Acabo de fer la actualització. Per cert, felicitats per el projecte de Trabber i records a l’Eduardo Manchon, amb qui vaig tenir l’oportunitat de treballar a Grupo Intercom.

#31 Jordi on 03.26.06 at 03:48

Comparativa ADSL

Aquí son los users los que votan.

#32 Manuel Gallart on 03.28.06 at 12:43

He visitado la página comparativa de ADSL y sería interesante poder diferenciar entre ADSL y ADSL 2+

S2.

#33 Chapu on 04.27.06 at 17:02

Hola amigos,
Sería interesante incluir datos como el coste del envio del kit así como precios de baja si los hubiera.
saludos

#34 albert on 05.15.06 at 15:55

me oy cuenta q la telefonica son unos ladrones

#35 munt on 05.24.06 at 12:51

Només comentar que estic pagant Wanadoo ADSL+trucades 20 Megues a 36 euros, però que tinc 1Mega (la meva línia no dóna per més). Els hi he dit que si tinc 1 Mega segons la seva web serien 20 euros. I em contesten que ja m’ampliaran els megues quan es pugui, pero que de moment he de pagar com si els tingués (i no com l’1 real que tinc). Quina cosa tan estranya, oi?

#36 Nacho on 06.09.06 at 20:34

Perdonad que hable en cristiano, pero solo un comentario ONO – Auna cobra de cuota mensual 16 pavos mas su IVA correspondiente, unidos a los 36 pavetes de los 2 megas salen a 52 + IVA o sea 60,32 al mes.
Espero que lo corrijaias, para que no piquen más incautos…

Gracias

#37 avill on 06.11.06 at 21:30

Tele2 a cambiado sus ofertas tiene un mega de adsl, incluidas llamadas grátuitas y no hay que pagar alquiler de linea a telefonica, creo que por 31,9 euros

#38 Ofertas ADSL on 11.07.06 at 12:23

La comparativa que ofreces está un poco desactualizada :P Ponte las pilas nen. Saludos

#39 yolanda on 11.18.06 at 16:53

Deciros que con telefónica no hay un límite de permanencia de 12 meses. Acabo de llamar y te puedes dar de baja el mismo dia que te has dado de alta.

#40 marta on 12.12.06 at 12:51

y orange????? ya ves , dice que esta actualizada a dia de ayer, pero no lo creo , gracias de todas formas por el esfuerzo!

#41 Wolf on 09.23.07 at 18:52

YA.COM parece muy bien con 22.95 €/mes (3 Mb) … pero al contratarlo te das cuenta que no lo hacen para tu zona y el precio ya sube a 29.95 o 36 si lo contratas via teléfono. Para mi, se trata de anuncios falsos. Slds

#42 Jose on 11.20.07 at 11:22

Si no se actualiza Mejor eliminar la pagina.
Saludos

#43 Paco on 11.26.07 at 09:48

Hola, te reporto una errata,
la oferta todo en uno de orange TV+llamadas+internet incluye la cuota de telefonica en los 34,95 euros por lo que como cuota debes poner 0.

salutations

#44 Rodri on 12.10.07 at 19:24

Falta qualsevulla oferta de Telefonica

#45 cain on 02.20.08 at 13:39

en las de euskaltel la linea de telefono no esta incluida en el precio actualmente anda alrededor de 17e
aunke hay ke decir ke las velocidades de subida y bajada alcanzan siempre los valores prometidos

#46 sarta on 03.26.08 at 20:30

La oferta de Euskaltel
no tiene incluidas la llamadas locales y nacionales, hay que pagar una tarifa de 6€ extras

#47 Xavi on 06.12.08 at 20:43

A l’oferta de tot en un d’orange s’ha sumat el preu de la línia de telefónica al preu de l’oferta (34,95€). La quota ja hi va inclosa.

#48 Ferriol on 06.13.08 at 15:51

Eps ! Molt bé, sempre m’ha anat molt bé la taula de compartiva teva ! Gràcies. Ara que me l’estava mirant estaria guai poder ordernar pel preu total mensual. Al cap i a la fi és en el que penso a l’hora de pagar-ho.
Gràcies un altre cop

#49 Manfred on 12.15.08 at 16:34

Buenas tardes!
El precio de la tarifa Dúo Kit ADSL Mini de TELEFONICA sin IVA es 33,87; con IVA (16%) es 37,05: ma 33,87+16% me pone 39,28. Donde esta’ el error?
Gracias

#50 Estela Lousas on 01.15.09 at 22:01

yo tengo adsl con llamadas de telefonica de 3 megas y es un fraude.pago 70 euros cada mes

Leave a Comment