Opera Rocks!

Sembla que els nois d’Opera estan treballant fort en la nova versió Opera Web Broser 8 amb moltes funcionalitats “de sèrie” per a webmasters. Ja ens va agradar el seu suport de veu per a speech CSS3 module i HTML+Voice 1.2 i altres millores en la implementació de CSS en la seva Beta 1, i en la nova beta 3 ens ofereixen suport natiu per a SVG millores en les llibreries de veu i potencien el seu Small-Screen Rendering, que és una utilitat per previsualitzar una pàgina en dispositius mòbils, navegador WAP integrat, consola javascript, i moltes d’altres utilitats que normalment es troben com a extensions d’altres navegadors.

No obstant, el gran repte d’Opera és ser el navegador més ràpid, i el gran desavantatge, que si vols el navegador complert i sense publicitat, només tens la sol·lució de comprar la seva versió de pagament.

0 comments ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment