Microsoft Internet Explorer 7 decepciona

Després de l’anunciament per part de Bill Gates de l’Internet Explorer 7 a la RSA Conference 05 tothom ha especulat sobre diverses millores com la navegació per pestanyes, sol·lucionar els problemes de seguretat, suport natiu per al format d’imatges PNG sense filtres Direct-X, un més que possible agregador de feeds, millores en la implementació de SSL, suport per a CSS2 i integració amb el nou software d’Spyware de Microsoft anomenat MS Anti-spyware, moltes d’aquestes funcionalitats ja disponibles en navegadors com Mozilla Firefox o Opera Web Browser.

No obstant, sembla que Microsoft ha decepcionat sobretot als que lluitem una mica per els estandards web, ja que es rumoreja que continuaran sense donar suport complert als CSS degut a que Microsoft considera que aquest estandard te greus problemes de base.

Mentre Google no sigui més eficaç en la cerca semàntica i si aquest rumor es confirma, als que lluitem per els estandards web seguirem se’ns continuarà titllant de “freakies” i posicionant en un segon pla. Tot pot estar al seu abast.

No obstant hem de considerar que només es tracta de rumor, i tal com comenten a The Web Standards Project, moltes vegades del rumor a la realitat hi pot haver una gran diferència.

0 comments ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment