Estreno pis!!!

Bé, acabo de firmar el contracte i el trasllat el tinc previst fer-lo durant aquesta setmana. Tranquil, ben situat, amb vistes genials, còmode i el més important: barat!!! :-)

La veritat en tots aquests mesos que he estat buscant pis de lloguer, encara pateixo vergonya aliena de veure com es poden llogar coves per segons quins preus!!! La millor: un pis amb dues habitacions amb decoració rústica (amb parets esquerdades), menjador amb moltes possibilitats (menjador amb circuit gimcama), sala de banys ambientada en la naturalesa (dutxa amb estalactites de merda) i cuina ventilada (amb dos forats a la paret que comunicaven al carrer directament), tot per 450€!!. Em quedo amb una frase que hi ha pintada prop del meu pis: “L’especulació és injusta però legal, la ocupació és justa peró il·legal, potser quelcom falla, potser és la llei.”

Qui es quedi de festa per Sabadell i necessiti un lloc per dormir, que m’avisi ;-)

2 comments ↓

#1 berta on 01.31.06 at 01:50

eis hem dic berta i estava buscan pel google pisos per llogar i m’has sortit per aqui. el pis suposo que deu ser a sabadell no? (potser m’equivoco).
be ja se que tinc molt morro pero esque busco pis barat i no en trobo i era perque em diguessis (si vols) on has trobat el teu.
:D
moltes gràciesssssssssssssssssssssssssssssss
salut

#2 Galu on 01.31.06 at 09:56

Hola Berta!!

Realment… quin morro que tens :-) mai m’havia imaginat trobar-me un comentari d’aquest tipus ni molt menys que m’haguessis trobat per Google buscant pis :-) Et recomano dues webs (i així faig una mica de propaganda)

http://www.idealista.com
http://www.enalquiler.com (només per habitatges de lloguer)

Tot i així, haig de sincerar-me i dir-te que el meu pis el vaig trobar en una immobiliària després de buscar moltíssim, i a més va ser una ganga degut a que el propietari demanava 6 mesos per avançat i ningú el volia. Varem negociar amb el propietari perquè enlloc de 6 mesos fossin 2 mesos només i va acceptar.

La veritat, la cosa no és gens fàcil :-( . Recomanacions: busca en aquestes dues webs que t’he comentat, visita immobiliàries, ves al Servei d’Informació Juvenil… Si busques només una habitació també en pots trobar al Servei d’Informació Juvenil, als panells de les universitats, …

Leave a Comment